Известие

Collapse
No announcement yet.

Искам да си купя 156 Съвети?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Искам да си купя 156 Съвети?

Здравейте От доста време се заглеждам по 156-ците, аз в момемнта карам Лагуна 2.0 115 коня, но ми е слаба. ЗА това се ориентирах към Алфа 156 с 2.0 двогател 155 коня. Предполагам, че колата е доста пъргава и ще ми доставя удоволствие при ускорение?! Нали?!?!?
    Ако може да ми даете някакви напътствия какво трябва да гледам,когато купувам таква, ще съм ви благодарен. Предполагам, годината ще е около 97-99, някъде около 7000лв, но не повече
    Задължително с склиматик(по възможност с климатроник)
    На този двигател, има ли някакъв проблем да му се сложи газов инжекцион? Не,че съм се засилил
    Благодаря предварително. Много ми харесва дизайната на тези коли, дори и спрели, сякаш летят

и метан може да му сложиш и турбо и още по-ще бяга
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
      и метан може да му сложиш и турбо и още по-ще бяга
      Ти какво сега се опитваш да кажеш? Много съм тъп и не разбирам

Comment

моята на метан върви, значи по логиката на търтея 2-литровия ще бяга

климатроник имат всички 156ци, предни ел стъкла, ел огледала

а гледаш да няма проблеми, както при всяка кола, която ще тръгваш да купуваш или по-точно да има минимум проблеми
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim
          моята на метан върви, значи по логиката на търтея 2-литровия ще бяга

климатроник имат всички 156ци, предни ел стъкла, ел огледала

а гледаш да няма проблеми, както при всяка кола, която ще тръгваш да купуваш или по-точно да има минимум проблеми
          А някакви специфични проблеми, както примерно при Реното имат с климатроника, с имобилайзерат и разни други?! Нещо по двигателят? Окачване, нещо което се чупи по-често ,но е скъпо?! Газта ми е най-малкият проблем, може и да не сложа въобще!

Comment

да, на повечето алфи не им работи задната чистачка, ама 156 седан няма изобщо такава

Comment

няма поставки за монети между двете седалки ако се наложи бърз достъп :P по добре си вземи 146 и дебитомера по рядко се прецаква а както знаем той е основен проблем
              Виж Алфата ...

Comment

по-големият проблем е, че няма поставка за кафе и трябва да си сложиш грозна като на бакшиш

Comment

А, да ти кажа, на мен лично ми липсва и подвижния пепелник в колата..... (като на Фордовете например).
                  Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                  Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                  Alfa Romeo 90 2.0 '87
                  sigpic

Comment

баце или искаш бегачка или евтина кола на газ/метан или там квото се сетиш

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

мисля, че ферари на метан е добра инвестиция хем бърза хем на газ

не се връзвай на простотиите ) всеки е бил нахранван в началото иначе колата по странични наблюдения е екстра само си земи по голям мотор че иначе много тромава
                      Виж Алфата ...

Comment

Човека пита серьозно - ами като на всяка друга кола.
                        Преди да я вземеш викаш някой да диагностицира - като избереш ще ти кажем. Иначе докато избираш гледай като за покупка на всяка друга кола на старо.
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ябе я да му продам жигата, има и газова. За кво му е тая алфа??? Я виж какви проблеми създават.

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy
                            Ябе я да му продам жигата, има и газова. За кво му е тая алфа??? Я виж какви проблеми създават.
                            Е бати, несериозният форум ! Тука само за чесане на езика ли сте се събрали или какво?!Зададох елементарен въпрос, а вие или не знаете какво да отговорите или не знам какъв ви е проблемат?! Кво се хванехте за тая газ? Нещо комплекси ли имате? Тук няма ли модератори, няма ли правила за писане?ЗАради такива като вас се разваля доброто име на колата
                            Колега BatVas , кой сервиз ще ми препоръчаш?Гледам, единствено ти си сериозен(за което благодаря) Аз вече ходя на оглед и си харесах една двеКъде са добрите сервизи за Алфи?

Comment

чешат си езиците, не им се връзвай...

ето тук има списък със сервизи:
                              http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632

аз ходя при Румен и Чавдар, много добре работят там

а за комп. диагностика - това е мястото
                              http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814
                              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
                              X